Красива вила на Черноморието се дава под наем

Отиване към съдържанието

Главно меню:

 български    Deutsch

вила на Черноморието

Вила Червенка България

Красива вила на Черноморието се дава под наем


Къщата предлага място за до 6 пoчиващи и се намира във вилната област Червенка, която е 1 км отдалечена от град Черноморец. Плажът се намира на около 7 минути пеша.

Черноморец е разположен 10 км западно от историческия град Созопол и 25 км източно от Бургас, на южното Черноморие. До летището край Бургас са 35 км.

Партерният етаж на вилата представлява едно просторно помещение, предлагащо различни възможности за отдих, също така кухненски бокс с голям хладилник и камина. От всекидневната се влиза в следващо помещение, което служи за гардеробна и антре към банята, състоящя се от душ и тоалетна. Елегантно вътрешно стълбище води към вторият етаж, който предлага различни възможности за сън : едно спално помещение с балкон, още една спалня и тераса, от която се разкрива прекрасен изглед към морето. Пред входа на вилата е разположена още една по-голяма мраморна тераса, а къщата е обкръжена от голяма градина с тревни площи, чветя и плодни дървета.
Допълнителни екстри : Телевизор, холивудска люлка, възможност за правене на грил, външна камина, паркинг.

От центъра на Черноморец е възможен превоз (автобус, микробус, такси) към други дестинации и забележителности. Посещения на красивия исторически град Созопол и Бургас се препоръчват.

Цени : 30лв на човек
Само за частни лица, без фирми и брокери!


Контакт : (BG) 0896/991953
Назад към съдържанието | Назад към главното меню